• Запознајте го Universe Optical на VEW 2024 во Лас Вегас

Vision Expo West е комплетен настан за офталмолошки професионалци, каде грижата за очи се среќава со очилата, а образованието, модата и иновациите се мешаат. Vision Expo West е конференција и изложба само за трговија, дизајнирана да ја поврзе заедницата на визија, да поттикне иновации и да поттикне раст.
2024 Vision Expo West ќе се одржи од 19-ти до 21-ви септември во Лас Вегас. Саемот нуди единствена можност за изложувачите да се поврзат со меѓународните купувачи. Настанот прикажува низа оптометриски инструменти, машини, очила, додатоци и многу повеќе.
Како еден од најпрофесионалните и најискусните производители, Universe Optical ќе постави штанд (бр. штанд: F13070) и ќе ги изложи нашите уникатни најнови производи за објективи на овој саем.

Запознајте го Universe Optical на VEW 2024 во Лас Вегас

RX леќи:
* Дигитален леќа Master IV со дополнителни карактеристики за лично прилагодување;
* Eyelike Steady Digital Progressive со опции за повеќе стилови на живот;
* Професионална канцелариска работа со око според технологијата на новата генерација;
* ColorMatic3 Photochromic материјал од Rodenstock.

Сток леќи:
* Револуција U8, најновата генерација на фотохромни леќи со spincoat
* Супериорен Bluecut леќа, бела основа на Bluecut леќи со врвни облоги
* Леќа за контрола на миопија, решение за забавување на прогресијата на миопија
* SunMax, премиум затемнети леќи со рецепт

Запознајте го Universe Optical на VEW 2024

Искрено ги покануваме сите наши стари пријатели и нови клиенти да го посетат нашиот штанд, истражувајќи ги најновите трендови и иновации во очилата и оптичката технологија. Обележете ги вашите календари и дојдете да се запознаеме на штандот #F13070. Едвај чекаме да те видиме таму!
Доколку имате какви било прашања за нашите изложби или за нашата фабрика и производи, ве молиме одете на нашата веб-страница и контактирајте со нас.https://www.universeoptical.com/