• Vision Expo West (Лас Вегас) 2023 година

Vision Expo West е целосен настан за офталмолошките професионалци.Меѓународен саем за офталмолозите, Vision Expo West ги спојува грижата за очи и очилата заедно со образованието, модата и иновациите.

Vision Expo West Las Vegas 2023 се одржа во венецијанскиот Лас Вегас од 27 до 30 септември 2023 година.

Vision Expo West1

Vision Expo West 2023 е меѓународна платформа за очила и очила за сонце која нуди најнови увиди и напредок во оптичката индустрија.Како професионален производител на оптички леќи, Universe Optical поставува штанд и ги изложува нашите најнови иновативни и топли производи таму.Овие пионерски производи и неверојатни технологии привлекуваат многу клиенти и Universe Optical постигна голем успех на ова шоу.

• Премиум премази---Премиум премазите постигнуваат многу посебни својства, како што се ниска рефлексија, висока пропустливост и супериорна отпорност на гребење.

• Супериорен Bluecut објектив HD---Најновата генерација сини блок леќи со јасна основна боја и висока пропустливост.

• Фотохромно шило од новата генерација U8---Најновата фотохромна генерација изработена со мантил, без синкав или розев тон во бојата.

• SunMax --- Премиум затемнети леќи со рецепт---Совршена конзистентност на бојата, одлична издржливост и долговечност

Vision Expo West2

Фокусирајќи го нашето внимание на побарувачката на клиентите, Universe Optical продолжува да истражува и развива нови производи и ја ажурира технологијата.И не само што го коригира вашиот вид, универзалната леќа може да ви даде поудобно и модерно искуство.

Изберете Универзум, изберете подобра визија!

https://www.universeoptical.com/products/